Domov

Victronov Blue Power Charge IP65

 Blue Power Charger 1210 IP65
Podjetja Victron ni treba posebej predstavljati, saj so že vrsto let sinonim za inovacije na navtičnem področju ter opreme vrhunske kvalitete. Tokrat so se usmerili na lastnike manjših plovil, ki želijo imeti profesionalni polnilec po dostopni ceni.

Blue Power Charger IP 65 je tako imenovani ''pametni polnilec'' saj ga številne funkcije uvrščajo v to kategorijo.

Odlikuje ga šest stopenski algoritem polnjenja, avtomatična kompenzacija moči polnjenja glede na temperaturo okolice, posebni način delovanja za Litijeve baterije, obnovitvena funkcija za popolnoma izpraznjene baterije in navsezadnje ga lahko uporabimo tudi kot usmerjevalnik.

Polnilec rešuje zaščito pred zunanjimi vplivi z vodotesnim ohišjem, varnost notranjih delov pa rešuje zaščita pred obrnjeno polariteto in zaščitnim relejem za prekomerno temperaturo. Hlajenje je izvedeno popolnoma pasivno brez premikajočih se delov.

Blue Power Charger IP 65 je na voljo za 12V in 24V sisteme, pri čemer se lahko izbira tok polnjenja (12V-7/10/15A ali 24V-5/8A). Izkoristek prenesene energije je do 95-odstoten, kar ga uvršča v sam vrh med konkurenti, poraba energije za vzdrževanje že napolnjene baterije pa znaša neverjetnih 0,5W, kar je do 10 x manj kot pri primerljivih izdelkih. Če k temu vsemu prištejemo še privlačno ceno dobrih 100? za osnovni model, dobimo izvrsten in zanesljiv polnilec, ki  nas bo prepričal.
Vse nadaljnje informacije pridobite pri uradnem zastopniku in serviserju, podjetju Elektro Štumpfl, oziroma na www.elektro-stumpfl.si